BE INSPIRED | MAKE & TAKE

bij Carla Kamphuis - stand 202
varieert dagelijks 12:30 / 13:15 / 15:45 uur
vrijdag 29 t/m zondag 31 maart
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 5 

Tijdens de momenten dat er geen workshop is aan de grote workshoptafel kun je een MAKE & TAKE doen. Je mag alle materialen - diverse pennen, papier, stempels etc - op de tafel gebruiken en uitproberen. BE INSPIRED door de andere creativelingen aan de tafel. Je krijgt geen workshop van mij en ik ben zelf niet - de hele tijd - aanwezig ivm pauze. Het is een creatief momentje voor jezelf tijdens de beurs tegen een kleine vergoeding. Tof idee, toch! Kom je aanschuiven?

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de tafel.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de make&take inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // varieert per dag van 12:30 - 13:15, 13:15 - 14:00, 15:45 - 16:30 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per make&take 4 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje aan de make&take tafel. Ben je genoodzaakt om te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden: Je krijgt geen bedrag terug omdat de ticket gelijk is aan de admi kosten.

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 5,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen