WORKSHOP HUISPORTRETJE

// UITVERKOCHT // VOL // er zijn elke dag nog 2 aanschuifplekjes
door Carla Kamphuis
15:00 - 15:45 uur
vrijdag 29 t/m zondag 31 maart VOL
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 15 

Wegens het succes van vorig jaar ook weer een Workshop Huisportretje tijdens Creative Life. Dit jaar geef ik er één in de middag, geen grachtenpandje deze keer maar een vuurtorenhuisje. How cute! Doe je mee? Je gaat aan de hand van een stappenplan aan de slag. Na een oefenschets gaan we met brushpennen tekenen en aquarelleren. No worries! Geen teken of brushpen ervaring nodig, de workshop is geschikt voor iedereen.

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de workshop inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // elke dag van 15:00 tot 15:45 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per workshop 2 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // papier, toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden : Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Opties:

€ 15,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen

Foto('s):