GASTWORKSHOP BULLETJOURNAL

door Gouden Lijntjes | Anne
13:15 - 14:00 uur - basics bullet journaling
15:45 - 16:30 uur - visual journaling
zaterdag 30 maart
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 15 

Op zaterdag geeft Anne, de auteur van het boek "handlettering & illustratie in je bullet journal", een aantal gastworkshops bij mij in de stand. Hoe tof!

In de workshop "basics bullet journaling - pimp je spreads" om 13:15 uur bespreken we de basics van het bullet journallen, en krijg je direct handige tips om jouw spreads mooier te maken. Zo kun je meteen aan de slag met het pimpen van jouw weekspread. Een handige kickstart voor beginners dus, maar ook nieuwe inspiratie voor echte bujo-babes! Enneh, je krijgt ook nog een handig bujo-schriftje mee naar huis.

Om 15:45 uur kun je aanschuiven voor "visual journaling - illustratie in je bullet journal". Journalen is voor creativelingen! Want hoe leuk is het om je dag een keer visueel vast te leggen? We slaan het agendasysteem over en richten ons meer op het creatieve aspect: met deze handige tips en trucs zal jij het veel makkelijker vinden om illustratie toe te voegen aan jouw bullet journal spreads. Enige kennis van het bullet journal systeem is handig, maar niet vereist. Enneh, je krijgt ook nog een handig bujo-schriftje mee naar huis.

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel bij Anne.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de workshop inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // zaterdag 30 maart van 13:15 - 14:00 uur, 15:45 - 16:30 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per workshop 2 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // papier, toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden : Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 15,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen