GASTWORKSHOP ECOLINE GALAXY

// UITVERKOCHT // VOL // er zijn nog 2 aanschuifplekjes
door Karin Eppink | Inkerbell Design
13:15 - 14:00 uur
zondag 31 maart
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 15 

Wil je leren hoe je zo'n kleurrijke sterrenhemel maakt, als schilderijtje of achtergrond voor je lettering? Op zondag geeft Karin van Inkerbell Design een gastworkshop bij mij in de stand. Hoe tof! Om 13:15 uur geeft ze een workshop Ecoline Galaxy aan mijn workshoptafel. In deze workshop laat Karin van Inkerbell Design haar technieken zien om mooie 'galaxies' te maken met Ecoline. Je leert hoe je een egaal kleurverloop maakt en hoe je naaldboompjes kunt schilderen. Je gaat naar huis met een kleurrijke achtergrond en handige skills om zelf boompjes te schilderen.
Deze workshop is geschikt voor beginners, maar ook leuk als je al wat meer ervaring hebt. PS: houd er rekening mee dat je werkstuk nog nat is na de workshop. Er is helaas geen plek in de stand om het neer te leggen om het te laten drogen.

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel bij Karin Eppink.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de workshop inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // zondag 31 maart van 13:15 - 14:00 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per workshop 2 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // papier, toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden : Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

Voorraad

€ 15,00
Prijs per persoon

Foto('s):