GASTWORKSHOP PALM BLADEREN

door Karin Joan | Maker is me
12:30 - 13:15 uur
vrijdag 29 maart
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 15 

Op vrijdag om 12:30 uur geeft Karin Joan een gastworkshop bij mij in de stand. Hoe tof! In deze workshop maak je een botanisch kunstwerk. Of je nu kunt tekenen en letteren of helemaal niet. Je bent van harte welkom in deze workshop. Samen maken we in dit project gebruik van slimme technieken om beeld en tekst over te brengen op jouw werk. Brushpennen helpen ons om alles kleur te geven.
En je kunt kiezen uit diverse teksten. Aan het eind van de workshop heb je een uniek botanisch kunstwerk van eigen hand. Bovendien ga je naar huis met handige tips en trucs die je keer op keer kunt toepassen in allerlei andere projecten. 
Voor deze workshop is dus geen teken- of lettering vaardigheden nodig. Je hoeft ook niets mee te nemen dan goede zin en een beetje gezelligheid.
Meer info op www.makerisme.nl 

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel bij Karin Joan.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de workshop inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // vrijdag 29 maart van 12:30 - 13:15 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per workshop 2 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // papier, toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden : Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Voorraad

€ 15,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen

Foto('s):