GASTWORKSHOP 3D PAPER LEAVES MOBILE

door Karin Joan | Maker is me
12:30 - 13:15 uur
vrijdag 29 maart
Creative Life in De Werkspoorkathedraal te Utrecht
€ 15 

Op vrijdag om 12:30 uur geeft Karin Joan een gastworkshop bij mij in de stand. Hoe tof! In deze workshop maak je een vederlichte Paper Mobile van 3D blaadjes die lijken te zweven in de ruimte. Kies zelf de stijl die het beste bij jou past: in zwart wit met verfijnde lettering of zentantangle patronen? Of liever in watercolor kleuren? Het kan allemaal. Samen met Karin Joan maak je jouw eigen 3D Paper Mobile die je thuis kunt ophangen of cadeau kunt geven. En door de eenvoudige en vlotte technieken kun je er na de workshop ook nog heel veel maken. 
Geen teken of lettering vaardigheden nodig voor deze workshop. 
Video en meer info op www.makerisme.nl 

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel bij Karin Joan.
LET OP! Een toegangsticket voor Creative Life is niet bij de workshop inbegrepen en dien je vooraf te bestellen via de website www.creativelife.nl

WAAR // Creative Life, stand nr. 202 (huisje) midden in de hal
WANNEER // vrijdag 29 maart van 12:30 - 13:15 uur
WORKSHOP // max. 10 personen (er zijn per workshop 2 aanschuifplekken gereserveerd)
INBEGREPEN // papier, toffe creatieve goodies en gebruik van materialen

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden : Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Voorraad

€ 15,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen

Foto('s):