WORKSHOP BRUSHLETTERING

door Carla Kamphuis
tijdens KreaDoe // Jaarbeurs Utrecht // stand Paperfuel
€ 15 

Wil jij ook zulke mooie sierlijke letters leren schrijven? Dan is mijn gastworkshop bij de stand van Paperfuel een superleuke kennismaking! In deze workshop leer je de basistechniek van brushlettering. Tijdens de workshop werken we met een brushpen met een smalle brushtip. Met behulp van diverse oefensheets en vele tips ga je aan de slag. Het is even wennen om te schrijven met een brushpen, maar aan het einde van de workshop ben je helemaal onder de indruk van je eigen werk. Met de materialen en de informatie van mij kun je thuis verder oefenen.

Meld je nu aan, dan ben je zeker van jouw plekje aan de workshoptafel.

LET OP! Een toegangsticket voor KreaDoe is niet bij de workshop inbegrepen. Koop hier je entreeticket voor de KreaDoe online.

WAAR // KreaDoe - Jaarbeurs Utrecht
STAND // Paperfuel - Karin Luttenberg
WANNEER //  woensdag 30 oktober 12:30 - 13:30 uur
WORKSHOP // max. 10 personen
INBEGREPEN // brushpen met een smalle brushpunt, oefensheets en gebruik van materialen
PRIJS // 15 Euro

VOORWAARDEN // lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
ANNULEREN // na betaling ben je pas zeker van je plekje in de workshop. Ben je genoodzaakt om de workshop te annuleren, hanteer ik de volgende voorwaarden: Tot 14 dagen van tevoren, volledige bedrag terug minus admi kosten. Binnen 14 dagen, geen bedrag terug.

Voorraad

€ 15,00
Prijs per persoon
Aantal: Bestellen

Foto('s):