STARTERSKIT 2.0 BRUSHLETTERING

Alles wat je nodig hebt in één pakket. Het Oefenschrift #1 of #2 met diverse merken en kleuren brushpennen. Jij hoeft niet meer te kiezen of te zoeken, ik heb een brushpennenset voor je samengesteld. Ik adviseer iedere beginner altijd eerst een paar verschillende merken brushpennen aan te schaffen. Test uit welke jouw favoriet is en ga daarmee aan het werk. Niets oefent zo fijn dan een pen die lekker schrijft. Heb je de brush techniek een beetje onder de knie dan zal elke andere brushpen geen obstakel meer zijn bij het oefenen. Naast het Oefenschrift (naar keuze) en de brushpennen zit er een vulpotlood in het pakket en allerlei fijn glad papier. Glad papier is erg belangrijk bij brushlettering. Dit pakket bevat een aantal producten met mijn favoriete brushletteringpapier. Een pak met los A4 oefenpapier, het brushlettering oefenblok A6 van Papicolor en als extraatje een klein papierblokje met al mijn favoriete papier om te proberen. In het 64 pagina's dikke Oefenschrift #1 Brushlettering voor iedereen kun je alle letters, cijfers en leestekens oefenen. De techniek van brushlettering leer je door stap-voor-stap oefeneningen.

Het pakket is speciaal door mij samengesteld met al mijn favoriete brushlettering producten.
Je kunt thuis direct aan de slag met het oefenen van brushlettering.

De inhoud van de starterskit 2.0 *:
 het Oefenschrift #1 óf #2 Brushlettering voor iedereen
✓ brushpen edding - roze 84
 brushpen tombow - yellow 025
✓ brushpen ecoline - uit de nude set
✓ brushpen pentel touch - zwart
✓ brushpen sakura koi - groen
✓ vulpotlood (voor het zetten van hulplijnen)
 brushlettering oefenblok A6 (met diverse soorten papier)
✓ pak prodesign blanco oefenpapier 25 vel A4 120grs - bij dit blanco papier wordt een (1) vel gelinieerd brushlettering papier meegeleverd, deze kan als doorslag gebruikt worden zodat ook op blanco papier recht geschreven kan worden
* kleursamenstelling brushpen set kan afwijken

Een erg leuk cadeau voor je creatieve vriendin, moeder of dochter!
Iedere bestelling verpak ik als een cadeautje. Geef je mij de voornaam door bij opmerkingen als je het cadeau wilt geven?
 

Opties:

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

Voorraad

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen