AGENDA | WORKSHOP

2018 vliegt voorbij! In het voorjaar van 2019 staan er weer een aantal toffe workshops en beurzen op de agenda. Hou mijn website en instagram / facebook in de gaten!


 


Bezig met laden...

WORKSHOP// Kleur! Brushlettering voor iedereen. Je gaat leren schrijven met penseelpen - want dat is brushlettering. Tijdens de workshop leg ik de basisschrijftechniek aan je uit. Je gaat aan de hand van oefeningen op papier leren schrijven met de brushpen. Je krijgt duidelijke instructies en direct feedback van mij tijdens het oefenen. En we gaan werken met al die mooie gekleurde brushpennen. Heb je het schrijven van de letters een beetje onder de knie, dan proberen we van alles uit zoals bouncy lettering, flourishing, blending, etc.. Al het benodigde materiaal is inclusief en kan na de workshop worden meegenomen naar huis.

INSCHRIJVEN | BETALEN// De workshop bestel je in mijn shop. Noteer de datum van de workshop goed in je agenda. Je bestelling is je inschrijving. Je krijgt van mij na je betaling een bevestiging per e-mail. 

VOORWAARDEN// Lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

WORKSHOP OP AANVRAAG// als groep of bedrijf interesse in een WORKSHOP brushlettering? Neem vrijblijvend contact op.