WORKSHOPDAG lettering & illustraties

// UITVERKOCHT // VOL //
met Carla Kamphuis & Karin Luttenberg
zaterdag 19 januari 2019
119,- euro 
Lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

WORKSHOP CARLA
Bij mijn workshop gaan we aan de slag met Kleur! Mooie letters en illustraties maken met brushpennen in allerlei kleuren. We starten met de basis van brushlettering. De basics voor de beginners en de juiste techniek voor de meer gevorderde. We gaan brushlettering composities maken (dit is namelijk net weer anders dan bij handlettering), how to bounce lettering, tips voor flourishing en kleuren blenden met brushpen/waterbrush. Ik zet je flink aan het werk; je oefenblok ‘moet’ vol geschreven mee naar huis.
 
WORKSHOP KARIN
Zie je ook van die mooie journals voorbijkomen op instagram en pinterest maar weet je niet hoe je moet beginnen? In deze workshop laat ik je zien hoe je zoiets opzet. Ik neem voorbeelden mee van mijn eigen journals en laat je zien hoe je teksten en tekeningen tot een mooi geheel samenvoegt. Hiervoor neem ik mijn favoriete schetsboek mee waarin je aan het werk gaat en die je uiteraard mee naar huis mag nemen. Daarnaast laat ik je zien hoe je illustraties net dat extra geeft door het toevoegen van schaduwen met verschillende arceringen. Kortom; heel veel tips en tricks en een kijkje bij mij in de keuken.
 
ZATERDAG 19 JANUARI 2019
Handlettering | Brushlettering | Illustraties
Waar: Herberg Swaen aan de Brink in Den Ham
Adres: Brink 17 · 7683 BP Den Ham · T 0546 338 226
Aanvang: 10:20 uur
10:30 - 12:30 workshop bij Carla of Karin (met groep van max 10 personen)
12:30 - 13:30 gezamenlijke lunch
13:30 - 15:30 workshop bij Carla of Karin (met groep van max 10 personen)
Met: max. 20 personen; 10 personen per workshop
Inbegrepen: Materiaal, koffie/thee met wat lekkers bij eerste workshop
verzorgde lunch, drankje bij tweede workshop, goed gevulde goodiebag
• Extra koffie/thee of drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar.
 
PRIJS: 
119,- euro

AANBIEDING / OPTIE MET OVERNACHTING OP VRIJDAG OF ZATERDAG
159,- euro per persoon incl ontbijt *
* Vermelde prijs is op basis van tweepersoonskamer met bezetting van 2 personen. Voor single bezetting geldt een andere prijs (op aanvraag).
* De overnachting is op moment van bestellen een reservering. Je krijgt een definitieve bevestiging met betalingsverzoek (40,- per persoon) van Herberg Swaen.

Als je (met zijn tweeën) wilt komen overnachten, dan graag bij het opmerkingenveld invullen welke datum (vrijdag 9 en/of zaterdag 10 nov) en met wie de kamer wordt geboekt.

Opties:

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

Voorraad

€ 119,00
Prijs per stuk

Foto('s):