BRUSHLETTERING

Voor BRUSH lettering heb ik een starterskit en een introductiekit samengesteld. Beide pakketten zijn compleet met het benodigde materiaal om thuis het brush letteren onder de knie te krijgen. Zeer geschikt als kado !

De nieuwe starterskit met het "Oefenschrift Brushlettering voor iedereen" krijgen alle deelnemers bij mijn workshops brushlettering. Door de duidelijke uitleg en vele oefeningen in het luxe oefenschrift is het zeer geschikt voor thuis. Leren brushletteren in je eigen tempo. Compleet met brushpen en papier.

Wil je het liever eerst proberen, dan is de introductiekit geschikt voor jou. Het pakket bevat een mini workshop brush lettering met een aantal kleine oefeningen. Het eindresultaat is een handgeschreven kaart.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

STARTERSKIT brush lettering

compleet pakket om direct mee te beginnen

15,95

visibility

STARTERSKIT divers

box met brushlettering goodies

12,50

Toch wat meer behoefte aan begeleiding. Kijk dan bij workshop. Wie weet geef ik een workshop BRUSH lettering bij jou in de omgeving.

Woon je niet in Nederland en wil je iets bestellen? Stuur mij een mailtje met je bestelling en ik neem contact met je op over de betaling en de verzending.
If you don't understand dutch and you want to order, please send me an e-mail and i will contact you!