Versie 1.1
Datum: 23 mei 2018
www.carlakamphuis.com

 
Je privacy is voor mij, Carla Kamphuis Design, van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij de webwinkel www.carlakamphuis.com allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoud, neem dan contact met mij op.
 
Afhandelen bestelling
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je persoonsgegevens dan aan mijn bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit ben ik wettelijk verplicht. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
 
Contactformulier
Met het contactformulier kun je mij vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je naam, e-mailadres en telefoonnummer (voorzover deze verstrekt is). Deze heb ik nodig vanwege het door jou verzochte contact. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie en drie maanden daarna. Zo kan ik bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.
 
Andere partijen
Ik geef je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat ik bij een vermoeden van fraude aangifte mag doen bij de politie.
 
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Ik geef je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor je bestelling in mijn webwinkel of als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Ik werk met bepaalde bedrijven samen. Deze partners zoals CCV Pay en PostNL kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht.
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -
In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.
 
Cookies
Mijn webwinkel maakt geen gebruik van cookies.
 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met mij op.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer mijn webwinkel wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
 
Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.
 
Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Contactgegevens
Carla Kamphuis Design
Bekkenhof 7
7561 BH  DEURNINGEN
info@carlakamphuis.com
0743491750