IN DE ZOMERMAANDEN JULI EN AUGUSTUS ZIJN ER GEEN WORKSHOPS    · Carla

Het boek 'Kleur! Brushlettering voor iedereen' met bijbehorend oefenschrift zal naar verwachting midden september 2017 leverbaar zijn in mijn shop en in de boekhandels in Nederland. Je kunt ze hier reserveren.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

workshop 16 sept 2017 brush lettering

MIDDAG · KAAMPS · DEURNINGEN

39,00

AGENDA | WORKSHOP

16 september 2017
MIDDAG WORKSHOP BRUSH LETTERING
Landgoed Kaamps Deurningen + boer'n thee leuten

september 2017
BOEKPRESENTATIE
Bertus Workel Enschede

1 - 5 november 2017
KREA DOE · workshops & shoppen
Jaarbeurs Utrecht

november 2017
BOEKENBEURS · Antwerpen


WORKSHOP

Regelmatig organiseer ik een workshop brushlettering. Je gaat leren schrijven met penseelpen (want dat is brush lettering) onder mijn professionele begeleiding. Tijdens de workshop leg ik de basisschrijftechniek aan je uit. Je gaat aan de hand van een oefenschrift leren schoonschrijven met de brushpen, onder andere de basis penstreken en letters van het brush alfabet. Je krijgt duidelijke instructies en direct feedback van mij tijdens het oefenen. Heb je het schrijven van de letters een beetje onder de knie, dan probeer je een quote op papier te schrijven.
Al het benodigde materiaal is inclusief en kan na de workshop worden meegenomen naar huis.

Ik hoop dat je na mijn workshop een nieuwe creatieve hobby erbij hebt!

INSCHRIJVEN EN BETALEN

Je bestelt de workshop in mijn shop en kiest voor 'inschrijven · aanbetalen' of voor 'inschrijven · volledig betalen'. Onder aan de productomschrijving bij voorraad staan de nog beschikbare plaatsen. Je bestelling is je inschrijving. Je krijgt van mij na je bestelling/betaling een bevestiging van je inschrijving met daarbij informatie over de workshop. Na de betaling van het inschrijfgeld is je inschrijving definitief. Het overige bedrag dient contant bij aanvang van de workshop te worden voldaan.
De workshop gaat door bij voldoende deelname. Bij onvoldoende deelname wordt de workshop geannuleerd. Deelnemers kunnen dan in overleg het inschrijfgeld terug krijgen of zich inschrijven voor een andere datum.

VOORWAARDEN ANNULERING

Er is na het aanbetalen van een workshop geen mogelijkheid tot afzeggen, wisselen of ruilen. Je mag wel zelf voor een vervanger zorgen mits dit vooraf is gemeld bij mij. De aanbetaling wordt niet teruggestort, bij annulering vervalt je inschrijfgeld. Bij afwezigheid wordt er geen materiaal opgestuurd.

WORKSHOP OP AANVRAAG

Als groep interesse in een WORKSHOP BRUSH of HAND LETTERING
Ik denk graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op.