AGENDA | WORKSHOP

In het voorjaar van 2019 staan er weer een aantal toffe workshops en beurzen op de agenda. Hou mijn website, instagram en/of facebook in de gaten!

dagprogramma CREATIVE LIFE vrijdag 29 t/m zondag 31 maart
10:45 workshop brushpen love
11:30 workshop brushlettering
12:30 make & take tafel | vervalt op vrijdag ivm gastworkshop door Karin Joan
13:15 make & take tafel | vervalt op zaterdag en zondag ivm gastworkshop door Anne van Goudenlijntjes en Karin van Inkerbell Design
14:15 workshop brushpen love VOL
15:00 workshop huisportretje
15:45 make & take tafel | vervalt op zaterdag ivm gastworkshop door Anne van Goudenlijntjes
Leuk weetje! Net voor Creative Life komt mijn nieuwe boek uit. YAY!


 

WORKSHOP// Kleur! Brushlettering voor iedereen. Je gaat leren schrijven met penseelpen - want dat is brushlettering. Tijdens de workshop leg ik de basisschrijftechniek aan je uit. Je gaat aan de hand van oefeningen op papier leren schrijven met de brushpen. Je krijgt duidelijke instructies en direct feedback van mij tijdens het oefenen. En we gaan werken met al die mooie gekleurde brushpennen. Heb je het schrijven van de letters een beetje onder de knie, dan proberen we van alles uit zoals bouncy lettering, flourishing, blending, etc.. Al het benodigde materiaal is inclusief en kan na de workshop worden meegenomen naar huis.

INSCHRIJVEN | BETALEN// De workshop bestel je in mijn shop. Noteer de datum van de workshop goed in je agenda. Je bestelling is je inschrijving. Je krijgt van mij na je betaling een bevestiging per e-mail. 

VOORWAARDEN// Lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

WORKSHOP OP AANVRAAG// als groep of bedrijf interesse in een WORKSHOP brushlettering? Neem vrijblijvend contact op.